Escribiendo App para Android

Escribiendo App para Android 2.56.57.1

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier. Onze toetsenbord thema's zijn zeer goed ontworpen en kan gebruikt worden in alle sociale en communicatieve apps!

Wordt tijd dat je je oude manier van schrijven en verzenden van berichten naar je vrienden te veranderen! Probeer deze coole toetsenbord thema dat we net vrijgegeven voor u. Download Typing App voor Android en genieten van de coole graphics op je toetsenbord! <3

Voel je vrij om:

★ Geniet van de beste type-ervaring voor je Android telefoon met Typing App voor Android!

★ Ontdek de verschillende soorten van koele emoticons en emojis!

★ Experimenteer met verschillende thema's, omdat we publiceren nieuwe elke dag!

★ Geniet van de mooiste en meest kleurrijke toetsenbord thema's op de hele winkel!

Hoe te installeren:

★ Volg deze 3 stappen: de applicatie te openen na het downloaden, klik op de "als actieve thema Set" knop en selecteer het thema Typing App voor Android uit de volgende pagina!

★ Typing App voor Android maakt gebruik van GO Keyboard. Als je dit niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

★ Als je problemen hebt met het installeren van GO Keyboard, dan kunt u kijken deze instructie video: https://www.youtube.com/watch?v=f1-zuZJKcdE

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar nadat u Typing App voor Android te installeren; Uw mening zal ons helpen om ons werk te verbeteren! En aarzel niet om ons te contacteren met eventuele suggesties of vragen die u heeft op het adres timmysuperstar@gmail.com!

Escribiendo App para Android

Download

Escribiendo App para Android 2.56.57.1